Hozzávalók:
-kb. 25 dkg háztartási keksz (kocka alakú)
-1 vödör tejföl (850 g-os)
-20 dkg porcukor
-2 csomag torta zselé + 6 dl víz
-kb. Fél kg Gyümölcs (pl. málna, barack, meggy, eper ízlés szerint)
Elkészítés:
1. Először egy tálban elkeverjük a tejföllel a porcukrot.
2. Fogunk egy műanyag tálat, az aljára tesszük egy sor kekszet úgy, hogy az alját teljesen befedje. Erre kenünk tejfölt, és így rétegezzük tovább úgy, hogy a tetejére is tejfölös ízlés szerint gyümölccsel, majd elkészítjük a torta zselét, majd hűtőbe tesszük legalább fél napra, hogy a keksz jól megpuhuljon.
Jó étvágyat! 😉
Ha szeretitek a gyors, egyszerű receptek, akkor találkozzunk a Facebookon oldalamon is! Vivi konyha